Loading

Interactieve Online Training: Skype for Business

Toelichting
Leervormen
Inhoud
Demo Aanvraag
Bestellen
Secure Data

Vergroot uw kennis van en vaardigheden met de Microsoft Skype voor Bedrijven. Bent u niet of niet voldoende vaardig en/of wilt u leren om effectiever en productiever te werken met Skype?

Dan is onze online training Skype geschikt voor u (en uw organisatie)!

 

Leer alleen wat u nog niet beheerst

Op basis van een (optionele) Nulmeting kan een advies opgesteld worden voor deelnemers waarin op basis van hun trainingsbehoeften vervolgtrajecten worden benoemd.

Het cursusmateriaal wordt aangeboden in de volgende leervormen:
 • Video
  Elk onderwerp wordt door middel van een interactieve video met voice-over behandeld. Aan de hand van de video wordt vaak al duidelijk of en op welke wijze de theorie in de praktijk kan worden toegepast.
 • Interactieve simulatie
  De deelnemer kan de behandelde onderwerpen uit de interactieve video zelfstandig uitvoeren door een simulatie te doorlopen. Tijdens de simulatie worden exact dezelfde handelingen als in de video uitgevoerd. Deze leervorm is uitermate geschikt om individueel te doorlopen.
 • Naslagwerk/ documentatie
  De deelnemers kunnen onder ‘documentatie’ binnen de training het digitale cursusmateriaal vinden over het betreffende onderwerp. Elk onderwerp dat behandeld wordt, wordt voorzien van naslagwerk dat ook als klassikaal cursusmateriaal gebruikt kan worden.
De content van de module Skype for Business bestaat uit en omvat de volgende onderwerpen:
 • Inleiding
  In de inleiding volgt een introductie over de navigatie, de opbouw van de e-learning module en de verschillende leervormen
 • Basisinstellingen
 • Structuur aanmaken
 • Chatten via Skype voor Bedrijven
 • Bellen via Skype voor Bedrijven
 • Vergaderen via Skype voor Bedrijven

Bent u benieuwd of het cursusmateriaal Interactieve Online Training: Skype for Business ook iets voor uw organisatie is? Vraag hier meer informatie op.

Uw gegevens
 1. Online Office trainingen
 2. Microsoft Office (Outlook, Excel, Word, PowerPoint)Microsoft ExcelMicrosoft WordMicrosoft PowerPointMicrosoft OutlookMicrosoft OneNoteSharePoint OnlineVeilig (samen)werken en communiceren binnen Office 365Skype for Business
 3. Neem contact met me op over de mogelijkheden voor een in-company training